Komfortabel, sunn og bærekraftig: Innovative produkter for kjæledyrs velvære

Innovative-produkter-for-pet-velvære

Komfortabelt, sunt og bærekraftig: Dette var hovedtrekkene til produktene vi leverte til hunder, katter, små pattedyr, prydfugler, fisk og terrarium- og hagedyr.Siden utbruddet av covid-19-pandemien har kjæledyreiere tilbrakt mer tid hjemme og tatt mer hensyn til sine firbeinte følgesvenner.Dyreelskere har funnet det viktigere enn noen gang å sikre sunn behandling og omsorg for kjæledyrene deres.Dette har gitt et betydelig løft til trender som allerede var påvist, inkludert sunn kjæledyrmat, komfort, digitalisering og bærekraft.

Sunn dyreernæring
Utvalget av matvarer for hunder og katter spenner fra høykvalitets tilberedt mat, sunne snacksbelønninger og oppskrifter med naturlige og noen ganger veganske ingredienser til funksjonelle kosttilskudd for å dekke de spesifikke behovene til valper eller gravide dyr.
Produsenter tilbyr spesialprodukter for å imøtekomme trenden mot mindre hunder, som lider av tannproblemer oftere enn større hunder, for eksempel, og trenger andre pleieprodukter, mer varmeutstyr og mat tilpasset ulike aldersgrupper, gitt at forventet levealder er generelt lengre.

Spesialprodukter for små kjæledyr og hobbylandbruk
Pendelmatersystemer i gnagerbur oppmuntrer til bevegelse og ferdigheter hos marsvin, kaniner og mus.Resirkulerbart søppel uten kjemiske tilsetningsstoffer og designet for sensitive poter sikrer et komfortabelt hjem for små pattedyr.Det økte fokuset på hjemmemiljøet som pandemien medførte har ført til et merkbart oppsving i hobbylandbruket, noe som har resultert i behov for informasjon, fôr og pleieutstyr til høner, ender, vaktel og andre hage- og hagearter, sammen med tilsvarende produkter og tjenester.

Komfortable og stilige produkter
Det er også en trend mot velværeprodukter for å sikre økt komfort: Sensitive katter og hunder er beskyttet mot kulde og fuktighet med klær for å gi varme, og kjølematter, puter og bandanaer hjelper dem å takle varmen om sommeren.
Katter og hunder kan skjemmes bort fra hode til lab med spesielle sjampoer i sammenleggbare bad.Det finnes også bærbare bidéer, kattetoalett laget av resirkulerbar plast og komposterbare "basjposer" for hunder.Og når det kommer til hygieneprodukter, finnes det varer for alle formål, fra støvdører til tepperensere og lukteliminering.

Aktive leker, treningsseler og joggebånd for moro og lek med hunder var også utstilt på arrangementet.Og etter en god lang lek utendørs, hjelper en lydavspenningstrener katter og hunder med å roe seg ned, spesielt i stressende situasjoner som stormer og rundt fyrverkeri.

Kjæledyrsprodukter er tilgjengelige for å passe hjemmemiljøet ditt og dine egne transportmidler: høykvalitetssenger, modulære kattemøbler eller akvarier som fungerer som romdelere for enhver smak.I bilen tar stilige, ripebestandige setetrekk og hengekøyer stresset med å reise sammen.

Teknologi og smart hjem
I tillegg til produkter som de tekniske systemene du trenger for å holde kjæledyrene dine godt, finnes det terrarier, akvarier, paludarium og andre habitater for fisk, gekkoer, frosker, slanger og biller.Kontrollprogramvare og omgivelseskontrollsystemer er også tilgjengelig for smarte hjem, for å gjøre det enklere å passe på og ta vare på kjæledyr samt overvåke akvarier og terrarier.


Innleggstid: 23. juli 2021