Hvorfor trenger du hundebånd, hundehalsbånd, hundesele for å gå tur med kjæledyrene dine?

Vi vet alle at kjæledyrbånd er veldig viktige.Hver kjæledyreier har flere bånd, kjæledyrhalsbånd og hundesele.Men har du tenkt nøye over det, hvorfor trenger vi hundebånd, hundehalsbånd og sele?la oss finne ut av det.

Mange tror at kjæledyrene deres er veldig flinke og ikke vil løpe rundt.Men likevel, når vi går tur med hundene, må vi fortsatt bruke bånd, sele eller halsbånd.Fordi ulykker kan skje når som helst, må vi ta de beste tiltakene for å sikre sikkerheten til kjæledyrene og oss selv.Det er virkelig mange fordeler med å bruke bånd og halsbånd, eller hundesele.

Den første fordelen er å forhindre at kjæledyrene går tapt.Hunder er livlige og aktive av natur, og de vil løpe rundt på egenhånd når de går ut.Hvis du tar hunden din ut av huset uten å bruke bånd eller halsbånd, kan det hende du ikke finner kjæledyrene dine når du er klar til å komme hjem igjen.Spesielt de kjæledyrene som liker å være nær mennesker, som huskyer, golden retrievere og samojeder, kan lett stikke av med noen de liker.Men hvis du setter dem i bånd, halsbånd eller sele, kan du forhindre at kjæledyr går seg vill.

For det andre, hold kjæledyr trygge.Hvis hunden ikke har på seg et slitesterkt hundebånd, et halsbånd av god kvalitet osv., kan den være i fare, som å nærme seg et farlig sted, støte på en bil osv. Men hvis vi brukte profesjonell hundebånd for dem, når disse ulykkene skjer, kan vi trekke kjæledyret tilbake umiddelbart, noe som kan beskytte kjæledyrets sikkerhet.

Da kan kjæledyrsbåndet hindre kjæledyr i å bite folk.Selv den mest føyelige hunden har øyeblikk av raserianfall når de er veldig lette å bite forbipasserende eller andre hunder.For alles sikkerhet må vi sørge for at bånd og halsbånd eller sele er festet før du tar kjæledyrene ut, slik at oppførselen til kjæledyrene kan kontrolleres i tide for å unngå ulykker.

En annen fordel er sykdomsforebygging.Hunder liker å lukte overalt, og hunder uten hundebånd og hundehalsbånd vil lukte bredere spekter.Imidlertid er denne oppførselen lett å spre sykdommer som mikroskopisk, hundevalpe eller infeksjon med bakterier.Hvis vi bruker et kjæledyrsbånd av god kvalitet og kjæledyrsele til kjæledyr, kan vi begrense oppførselen til dem, og også forhindre at hunder pådrar seg sykdommer eller skader offentlig eller andres eiendom på grunn av vannlating.

Det siste punktet er å forhindre uønsket graviditet hos kjæledyr.Når hunder er i brunst, hvis de går ut uten å ha på seg hundebånd, sele eller halsbånd, er det lett å pare seg med andre hunder, og de kan også være smittet av andre hunders sykdommer.Hvis vi går tur med dem med kraftig hundebånd, kan vi redusere disse tingene og redusere utilsiktede graviditeter hos hunder.https://www.forrui.com/nice-quality-a…ive-dog-collar-product/


Innleggstid: 26. april 2022